M
Partners
Radio Costa Blanca is aan de hele Costa Blanca te ontvangen, aan de Costa Blanca Noord op 103 FM vanuit Benifato (Aitana) en aan de Costa Blanca Zuid op 103.4 FM vanuit Crevillente. Voor de vele Vlaamse en Nederlandse toeristen in Calpe, Benidorm, Alicante, Torrevieja, enz. zendt Radio Costa Blanca momenteel het signaal uit van Radio Maeva.
BMW concessiehouder Peter Beckers uit Genk staat voor persoonlijke service en professionele knowhow. De ervaren medewerkers bieden een complete service aan door het gebruik van de meest innovatieve installaties. Hoog in het vaandel staat een eerlijke relatie met de klanten. De trouw van de klanten is hierbij de motivatie.
Het pretpark Walibi werd in 1975 opgestart door Eddy Meeùs. De naam Walibi is samengesteld uit de gemeenten Waver, Limal en Bierges. Omdat een wallaby tevens een soort kangoeroe is, werd de oranje kangoeroe als mascotte gekozen. Na een aantal naamswijzigingen, waaronder Six Flags, heet het park sinds 2005 weer Walibi.
Cristal Alken is een zuivere blonde pils met karaktervolle smaak en een verfrissende bitterheid in de afdronk. Het geheim is een perfecte combinatie van zeer zacht brouwwater en nauwkeurig geselecteerde grondstoffen. Kroon op het werk was de Gouden Medaille voor kwaliteit, die Cristal in 1989 in Londen ontving.
Modellenbureau Models Inc International van Joseline Panis uit Bilzen heeft een uitgebreide keuze aan modellen (dames, heren, jeugd en kinderen). Om uw happenings meer luister te geven kunt u ook steeds beroep doen op hun hostessen en promomeisjes. Tevens biedt Models Inc opleidingen aan voor mannequin, fotomodel, hostess, host en dressman.
Mandois champagne is één van de beste 100 % chardonnay champagnes momenteel op de markt. Het Huis Mandois is eigenaar van een wijngaard van 35 hectaren, gelegen in 12 verschillende dorpen in de buurt van Reims. De Mandois wijngaard bestaat uit 70 % chardonnay, 15 % pinot noir en 15 % pinot meunier.
The Double Top Dart Shop bestaat sinds 1998 en is gespecialiseerd in darts en aanverwante accessoires. Via hun webshop kunt u 24 uren per dag 7 dagen per week uw bestellingen plaatsen met keuze uit meer dan 3.000 verschillende producten van alle grote leveranciers, aan superprijzen en met een uitstekende service.
UKRD Group Ltd is een multimediabedrijf, dat actief is in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf bezit en exploiteert 16 commerciële radiostations, een portfolio van websites en een software licensing business. In 2013 won UKRD de 'Sony Radio Award' voor 'UK Station of the Year' voor het 2de achtereenvolgende jaar.
In 2008 werd het familierestaurant La Botte uitgeroepen tot 'Beste Italiaans Restaurant van België' door de gids Gault Millau. Chefkok Peppe Giacomazza, vriend van Antonio Carluccio en welbekend van Njam TV, hanteert de originele Siciliaanse keuken. La Botte ligt in het centrum van Genk, op de welgekende Europalaan, vlakbij het station.
Lex De Groot Producties uit Herenthout biedt een ruime waaier aan geluidsproducties, zoals gesproken en gezongen reclamespots, jingles, stationcalls, in-store reclameboodschappen, interactive voice responce en audio voor televisiespots. Reeds 2 decennia lang is LDG één van de voornaamste spelers op de markt.
 
 
M